Bilder & film från färdiga Uterummet

Här kommer en massa bilder
& 2 filmer från färdiga uterummet.
Först en film dagtid och
en kvällstid…

View this post on Instagram

Film som visar uterummet från @skanskabyggvaror som jag vann och det är nu helt klart 🙌🏼 fler bilder finns att se i tidigare inlägg och känns så grymt att vi kan bocka av detta nu som färdigt projekt ✔️ och fortsätta med köksrenoveringen 😅 lägger snart in en liten kvällsfilm oxå, så får ni se hur mysigt det är då oxå 👌🏼 #maxmedfamiljgöraltanmeduterum #uterum #skånskabyggvaror #inredning #inreda #inredningsinspo #inrednings Film som visar uterummet från @skanskabyggvaror som jag vann och det är nu helt klart 🙌🏼 fler bilder finns att se i tidigare inlägg och känns så grymt att vi kan bocka av detta nu som färdigt projekt ✔️ och fortsätta med köksrenoveringen 😅 lägger snart in en liten kvällsfilm oxå, så får ni se hur mysigt det är då oxå 👌🏼 #maxmedfamiljgöraltanmeduterum #uterum #skånskabyggvaror #inredning #inreda #inredningsinspo

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.
…å här ere en massa bilder ;)

.

.

View this post on Instagram

[swipa] Jag ville ha en tavla på en hylla i uterummet och ville ha något lite mer busigt & som gör en glad, å kan väl inte finnas nå bättre då, än bästa citatet från Attid Lindgren & Emil i Lönneberga 😝👌🏼✨ å då hittade jag en ram som jag snabbt gjort för längesedan, då jag bara sågat av några gamla brädor och bara fäst ihop dem med häftpistolen på baksidan ☺️ och sedan häftat fast ett bakstycke i kartong som håller motivet på plats och som ger lite stadga åt ramen. Så ibland går det ju göra hur enkelt som helst, speciellt om det bara ska stå på en hylla och inte röras. Så jag målade nu denna ram igår med faluröd färg, samma färg som väggen och tycker den blev fin där på hyllan i 👌🏼✨ #maxmedfamiljgöraltanmeduterum #inreda #inredning #tavla #citat #uterum #inglasning

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

.

.

.

.

View this post on Instagram

[swipa] Ni som känner mig, vet att jag är väldigt svag för vimplar ☺️ så givet måste det ju oxå finnas i uterummet 🙌🏼 så hittade några passande tapetrester (jag slänger aldrig tapeter vi får över, går ju återbruka till mycket ;) och klippte ut 3 st vimpel-mallar i olika storlekar och sedan rita av dem och klippte ut med dubbelvikt tapet och sedan limmade fast dem över ett natursnöre och hängde upp 👍🏼 mot röda väggen är det dock svårt ta kort så färgerna på tapetvimplarna syns. Men tycker alltid att vimplar blir lite utav ”pricken över i:et i inredning på vissa ställen 👌🏼✨ #pyssel #vimplar #inreda #inredning #uterum #inglasning #återbruk #tapeter

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

.

.

.

View this post on Instagram

Sista bilden, se så mysigt, då solen lyser in 👌🏼✨ det blir ett härligt ljus i uterummet. Många bilder har jag lagt in, men tycker att de alla visar att vi fick in många saker, men ändå känns rummet luftigt och inte trångt alls 👍🏼 Så är såååå nöjd att vi nu är helt klara med uterummet och är så enormt tacksam att just lilla jag fick vinna det från @skanskabyggvaror och att de valde just min motivering 🙌🏼 känns fortfarande ofattbart ☺️ Jag tänkte sen få visa 2 filmklipp, en där jag filmat dagtid och så ska jag filma kvällstid, då mysbelysning är på och ljus är tända, så får ni se lite extra👌🏼✨ å vill ni se allt jobb vi har lagt ner i vår, sommar & höst, då kollar ni här 👉🏼 #maxmedfamiljgöraltanmeduterum och tryck på alternativet ”senaste” upp på högra sidan och så kan ni scrolla ner till början och se allt 😉 #inredning #inreda #interiör #inredningsinspo #inredningsdetaljer #inredningstips #uterum #inglasning #ikea #skånskabyggvaror

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.