Höstlovet är här….

Fredag den 23 Oktober 2009


Nu har barnen fått höstlov en vecka.
Så det blir intressant vad denna vecka framöver har att erbjuda.

Eftersom Fanny är en av de få som inte än fått det som de andra på skolan har haft (om det nu är svininfluensan, eller om det är något annat) så väntar man ju bara på när vi ska få det. Då känns det lite oroande inför nästa helg. Vi ska ju då ha ”prio-storasyster-helg” och bo på hotell och se Wallmans. Skulle vara typiskt om hon blir sjuk just då (som förra gången). Hellre då att hon (och vi) gör bort det NU.

Men sedan när, fick man beställa en sjukdomsdag…..det går ju inte, tyvärr. Den får hemskt gärna hoppa över vårt hus, helt och hållet. Men det känns ganska osannolikt. Känns lite oroande då pappsen inte känner sig helt OK ikväll, han har börjat få ont i huvudet och det är ju ett tecken på flunsan som härjar. Men vi får väl se…..

slängpuss1 slängpuss2
Här får ni en helg – slängpuss

Ikväll snöar det här och man kan väl hoppas det snöar hela natten. Vore kul för barnen med lite mer snö att leka i imorgon. Jag har krypit ner under täcket i en renbäddad säng (finns det något skönare ??!!) Max ligger i spjälsängen bredvid och snusar gott. Tösen sover och pappsen gluttar TV nere. Nu ska jag slå på TV:n och se hur det går i utröstningen av Idol idag. Sedan ska jag slå igen ögonlocken, förhoppningsvis sova gott och även ha sovmorgon. Det känns gode skönt just nu ;)

annaskrift2 copy

6 reaktioner på ”Höstlovet är här….

 1. Hej Anna!
  Vi har vaccinerat oss, hela familjen, känns skönt, då det förmodligen härjar ”svinsjuka” i byn. Har kollat med Lotta, lokalen är ledig varje helg. När passar det er att träffas??? Så snart som möjligt?
  Kram Annica

  • Vi hade tänkt vaccinera oss tisdag..Hoppas vi håller oss friska till dess. Nästa helg så far vi förhoppningsvis och bor på havsbadet med Wallmans show, så då kan vi inte komma på någon träff. Men annars framöver har vi inget inbokat, vad jag vet. Beror på om de andra vill träffas nu när det florerar ”knorrisen”, vad tror du?

 2. Den är lite luddig Baconsjukan. Jag har varit förkyld och jättehängig i veckan men ingen feber. Jag funder; är det den eller inte? Hoppas ni klarar er så Fanny får sin helg. Kram

 3. Missade skriva in vem jag är då jag skrev inlägget. Sitter vid fel dator;) Tur jag såg mitt misstag. Än en gång kram och trevlig helg

  • Jo, man har hört dem som varit jättesjuka och de har testat för svinet, men inte haft det. Så det verkar florera en del andra flunsor samtidigt. Här är då inte gubben nå sjukare idag, så än håller vi oss på mattan. Hoppas ni får en pigg helg! Kramisar

 4. Håller med dig, att det är skönt med lov men David ska praktisera för att han ska vara ledig sen och Daniel går på Lernia, så mycket lov blev det ju inte.
  Peters barn kommer, så vi blir fullt hus.
  Här rullar livet på som vanligt, hinner knappt med veckorna. Önskar att tiden kunde ta det lite lugnt.
  Vi har heller inget svininfluensa här, fast många är sjuka runt omkring oss. Men det är ju inte säkert att det har ”svinet”, vad vet man. Håller tummarna att vi får vara friska.
  Ha det så gott. Kram

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.