Rallycross

Igår fick Max fara iväg på
Rallycross tävling i Älvsbyn.
Max pappa skulle köra Nordic Cup
och den enda tävlingen han ställt
upp i i år, så Max var superladdad!

.

.
…supertrist väder.
Regn och blåst och superlerigt
på banan, men det gick ju toppenbra
för pappa Jonas som vann bägge
kvalomgångarna och hade snabbaste
tiderna igår !! :)

Hejarklack

Kanske gick det så bra för
pappa Jonas,  då Max hade den
superhärliga supporten uppe
på läktaren, kolla in detta klipp…

.
…så lycklig Max absolut!! :)

Söndag

Så idag fortsätter kvalomgångar och
förhoppningsvis semifinaler och finaler.
Dock utan mig där :(

Vet inte hur jag tänkte 🤔 🙀 att jag skulle fixa 2 dagar efter varann på Rallycrossen?? Men ibland tror och hoppas jag nog för mycket, önsketänkande ☺👎🏼️ …för inte fixar jag fara iväg idag tyvärr 😢 kroppen skriker nej från alla håll. Så trist, med facit i hand, skulle jag sparat mig till denna dag med finaler och bättre väder. Men det är ju bra vara efterklok 🤔😠..men Max får i alla fall fara iväg med farmor och farfar och storasyrran och han har nu dragit på sig outfiten igen ✌🏼️🏁 .. så nu håller vi tummarna för pappa Jonas att det går lika bra idag och att bilen håller ihop och att han får köra mycket..ända fram till finaler 👊🏼🏁😜👍🏼 …å "by the way" kan meddela att vi haft frost i natt !! De har typ lovat bara 11grader mitt på dan trots sol (!) lite väl tidigt kallt kan jag tycka 😳 #nyrallycrossdag #nuladdarvi #hejapappa @okvistrallycross

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

…vet inte hur jag tänkte 🤔  att jag skulle fixa
2 dagar efter varann på Rallycrossen?? Men
ibland tror och hoppas jag nog för mycket,
önsketänkande ☺👎🏼️ …för inte fixar jag fara
iväg idag tyvärr 😢 kroppen skriker nej från
alla håll. Så trist, med facit i hand, skulle jag
sparat mig till denna dag med finaler och bättre
väder. Men det är ju bra vara efterklok 🤔😠
..men Max får i alla fall fara iväg med farmor och
farfar och storasyrran och han har nu dragit på
sig outfiten igen ✌🏼️🏁

.. så nu håller vi tummarna för pappa
Jonas att det går lika bra idag och att
bilen håller ihop och att han får köra
mycket..ända fram till finaler 👊🏼🏁😜👍🏼
…å ”by the way” kan meddela att vi
haft frost i natt !! De har typ lovat bara
11grader mitt på dan trots sol (!)
lite väl tidigt kallt kan jag tycka 😳

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s