Början av veckan

.
”…måndag 11 juni, jag har varit
på rallycross och fotbollsträning
✍🏼 #skriva #kontaktbok

Dålig i fibron

 

”….börja om från början,
börja om på nytt…” 🎶🎼 👎🏼
I hate it, varenda gång, men
känns som vardagsmat för
mig. Dock blir jag fortfarande
lika besviken varje, varje gång.
Att leva med fibromyalgi innebär
för mig att huvudet vill en sak
och kroppen vill en helt annan
sak. Så frustrerande…

View this post on Instagram

”….börja om från början, börja om på nytt…” 🎶🎼 👎🏼 I hate it, varenda gång, men känns som vardagsmat för mig. Dock blir jag fortfarande lika besviken varje, varje gång. Att leva med fibromyalgi innebär för mig att huvudet vill en sak och kroppen vill en helt annan sak. Så frustrerande. Å det går ju kanske tycka att efter 15 år med sjukdomen att jag ska lära mig, men jag vill inte helt enkelt. Jag vill varje dag vakna frisk, jag vill varje dag bli bättre, jag vill varje dag vinna över sjukdomen och inte låta den besegra mig. Fast samtidigt vet jag ju hur den är och anpassar mig i mycket, men aldrig att jag kommer låta den ta över helt. Men lite extra trist nu, för jag var så på G, mina hundpromenader blev lite längre hela våren och jag har kunnat öka så smått och gå ute och kändes så grymt härligt kunna bygga upp nått och sätta nya mål. Sedan tvärstopp för ca 2 veckor sedan. Varit såå dålig i kroppen och nån länge promenad har det inte varit tal om, inte ens 1 km 😢 utan bara kort för att Abbe ska få bajsa å så hem igen och båda höfterna skriker av smärta och det känns som jag går på benbitarna under fötterna och ryggen värker deluxe 😩 jag har somnat i soffan korta ryck flera gånger per dag. I lördags gick dock jag och Max liten runda i skogen och testa mojängen mot myggen och det gick..men efteråt… aj-aj. Så detta med att alltid komma tillbaka på ruta 1 är så frustrerande. Jag som helst bara vill dra på löparskorna och springa tills svetten rinner nerför pannan och ryggen. Så nu tillbaka i startposition, bara LADDA OM IGEN 👊🏼 börja om från början, radera allt som varit och ta det från idag och framåt, såååå trist men inget val… #fibromyalgi #attlevamedkroniskvärk #såtrist #ruta1 #peppaigångigen

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…å det går ju kanske tycka
att efter 15 år med sjukdomen
att jag ska lära mig, men jag
vill inte helt enkelt. Jag vill
varje dag vakna frisk, jag vill
varje dag bli bättre, jag vill
varje dag vinna över sjukdomen
och inte låta den besegra mig.
Fast samtidigt vet jag ju hur
den är och anpassar mig i mycket,
men aldrig att jag kommer låta
den ta över helt. Men lite extra
trist nu, för jag var så på G,
mina hundpromenader blev
lite längre hela våren och jag
har kunnat öka så smått och
gå ute och kändes så grymt
härligt kunna bygga upp nått
och sätta nya mål. Sedan
tvärstopp för ca 2 veckor sedan.
Varit såå dålig i kroppen och nån
länge promenad har det inte varit
tal om, inte ens 1 km 😢 utan
bara kort för att Abbe ska få
bajsa å så hem igen och båda
höfterna skriker av smärta och
det känns som jag går på
benbitarna under fötterna och
ryggen värker deluxe 😩 jag har
somnat i soffan korta ryck flera
gånger per dag.

I lördags gick dock jag och Max
liten runda i skogen och testa
mojängen mot myggen och
det gick..men efteråt… aj-aj.
Så detta med att alltid komma
tillbaka på ruta 1 är så frustrerande.
Jag som helst bara vill dra på
löparskorna och springa tills
svetten rinner nerför pannan
och ryggen. Så nu tillbaka i
startposition, bara
LADDA OM IGEN 👊🏼 börja om
från början, radera allt som
varit och ta det från idag och
framåt, såååå trist men inget val…

Myggmojäng

I lördags testade vi denna
myggmojäng från @myggjavlar
för nu har myggen kommit
hit på allvar, så efter den här
promenaden, känns som det
kan bli en trevlig sommar
med mycket skogsvistelse
trots myggen, då denna
apparat medföljer 👍🏼

…å Max tar såklart alla
tillfällen att få säga
”…myggjävlar” då den
kommer från ”myggjävlar.se”
och då tycker han det är
grymt kul få upprepa det 🙉🙊☺

.
”…tisdag 12 juni, igår var
jag på fotbollsträning” ✍🏼
#skriva #kontaktbok

View this post on Instagram

Myspys på kökssoffan 👦🏼🐶 #vovvenabbe

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

Sommarkiosken

Sommarkiosken i byn
@sommarkioskenaltersbruk
kommer hålla öppet hela
sommaren ✨👌🏼 4 ungdomar
kommer köra på och en av
dem är Max storsyster Fanny 👍🏼
så vi lär nog hänga där lite
extra i sommar 😉👌🏼…

.
…så blir hårdkörning för dottern
som både jobbar där och på ica i
sommar.

Opps välkryddad
gröt en morgon…

.
;)

.

Åsså snart examen..

.

.
… nu idag sista dagen
på skolan och sedan
examen imorgon.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.