Söndag

Igår söndag blev en
utedag för Max. Vi
började med en härlig
sparktur till skogen…

.
…sedan körde Max
bandy med sin pappa

.
…och sedan körde Max
och sin pappa fyrhjuling
på gården…

.
…oj, vilka idder ska
inte Max snappa
upp av sin pappa ;)

Kikade på skidor

Vi kikade på Tour de Ski
på TV och Max fick en
massa inspiration…

.
…fantasin är det
ingen brist på ;)

Paltmiddag

Sedan var vi bortbjudna
på middag hos barnens
farmor och farfar, så
mumsigt och där träffade
Max sina kusiner, men tyvärr
försvann paltbild på instagram
och jag lyckades radera den i
telefonen.

View this post on Instagram

Opps, ser att min"palt-bild" bara försvann (!) och så hade jag hunnit radera den från telefon, men hur som helst supergott var det med palt som vi var och åt hos barnens farmor och farfar med kusiner 👌🏼…och med "palt-koma" kom vi sedan hem och dottern for med kompis på bio och gubben for oxå på bio med en fd arbetskompis och Max var supertrött efter en heldag utomhus och somnade snabbt och jag har kunnat sitta en stund med total tystnad och avkoppling och göra det jag älskar mest, kludda vid ritplattan på datorn 🎨🖌🖥…blev lite nya "tecken-som-stöd-figurer" 😉…önskar dock min kropp inte sa "nej" så fort, men jag fick nu lov lägga mig ett tag nu då rygg och nacke protesterade högljutt, men supernöjd att sitta en stund, får ta tillvara på de små stunderna, vilket för mig blir min guldkant i vardagen 😉👍🏼 #rita #corelpainter #wacomtablet #ritplatta #avkoppling

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
….men hur som helst var det
supergott var det med palt
och med ”palt-koma” kom vi
sedan hem och dottern for med
kompis på bio och gubben for
oxå på bio med en fd arbetskompis
och Max var supertrött efter en
heldag utomhus och somnade
snabbt och jag har kunnat sitta
en stund med total tystnad och
avkoppling och göra det jag älskar
mest, kludda vid ritplattan på
datorn 🎨🖌🖥…blev lite nya
”tecken-som-stöd-figurer” 😉
…önskar dock min kropp inte sa
”nej” så fort, men jag fick nu lov
lägga mig ett tag nu då rygg och
nacke protesterade högljutt,
men supernöjd att sitta en stund,
får ta tillvara på de små stunderna,
vilket för mig blir min guldkant
i vardagen 😉👍🏼

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.