Behandling , farfar besök & bygget

.
….sista skoldagen för veckan
med bad och hemkunskap.

Minnen

Personlig Nostalgitripp då jag
skulle rensa ett loft där jag
förvarat ramar och dyl då jag
målade som mest. Hittade en
massa påbörjade målningar av
diverse som jag helt glömt av ☺️

View this post on Instagram

Personlig Nostalgitripp då jag skulle rensa ett loft där jag förvarat ramar och dyl då jag målade som mest. Hittade en massa påbörjade målningar av diverse som jag helt glömt av ☺️ en del typ 20-30 år tillbaka & en del nyare ;) å hittade exvis påbörjade målningar på Carola, Pillan, prinsessan Viktoria 😁å många bara påbörjade och skissade….så sörjer lite att jag inte orkar sitta på samma sätt med en pensel och måla i olja. Har under åren testat i perioder, men jag får så fort ont i fingrarna, handen och mjölksyra i armen, så känns inte motiverande att bara orka sitta så korta stunder, så fått ge upp det och så övergått till att rita lite digitalt med ritplatta till datorn, för att stilla den kreativa sidan lite, men är ju inte alls samma känsla 😔 så just det och att kunna ut och springa är mina 2 stora sorger efter jag fick min sjukdom. Men bara acceptera och det har jag gjort, inget jag ältar numera utan gått vidare och fått hitta andra lösningar, men blev lite känslosam tillbakablick då jag hittade allt detta, å ännu mer ☺️…å det som blev mest känslosamt var den sista, om ni swipar, det var just något jag börjat måla till @fanny.okvist precis innan jag blev sjuk, hon älskade Nalle Puh & framförallt Tiger, då vid 1 1/2 års ålder och jag hade tänkt göra en julkalender åt henne med krokar och paket och hade skissat klart NallePuh och vänner på denna träskiva med texten ”snart kommer tomten”.. 💛 men en sjukdom kom mellan och där finns den kvar som ett minne #tb #nostalgi #sörjeroljemålning

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…swipa för fler bilder.
En del typ 20-30 år tillbaka &
en del nyare ;) å hittade exvis
påbörjade målningar på Carola,
Pillan, prinsessan Viktoria 😁
å många bara påbörjade och s
kissade….så sörjer lite att jag inte
orkar sitta på samma sätt med
en pensel och måla i olja. Har
under åren testat i perioder,
men jag får så fort ont i fingrarna,
handen och mjölksyra i armen, så
känns inte motiverande att bara
orka sitta så korta stunder, så fått
ge upp det och så övergått till att
rita lite digitalt med ritplatta till
datorn, för att stilla den kreativa
sidan lite, men är ju inte alls samma
känsla 😔 så just det och att kunna
ut och springa är mina 2 stora sorger
efter jag fick min sjukdom. Men bara
acceptera och det har jag gjort, inget
jag ältar numera utan gått vidare och
fått hitta andra lösningar, men blev lite
känslosam tillbakablick då jag hittade
allt detta, å ännu mer ☺️…å det som
blev mest känslosamt var den sista,
om ni swipar, det var just något jag
börjat måla till dottern precis innan
jag blev sjuk, hon älskade Nalle Puh
& framförallt Tiger, då vid 1 1/2 års
ålder och jag hade tänkt göra en
julkalender åt henne med krokar och
paket och hade skissat klart NallePuh
och vänner på denna träskiva med
texten ”snart kommer tomten”.. 💛
men en sjukdom kom mellan och
där finns den kvar som ett minne.

Coca cola

Fyndade detta paket
med Coca cola saker
på Tradera, å fick hem
det idag ✨👍🏼

.
…tror det kommer bli
pricken över i:et i Max
grill till vår Coca-cola
älskade grabb 😁 Max
sa bara: ”..wow” ☺️👌🏼✨

Behandling

Behandlingsfredag 💉✨

.
…vilket gick bra.

Farfar kom förbi

Nog är de väl gode
söta, Max och farfar 😍💛✨

.
….när Max satt kopplad
till medicinpumpen så
skulle Max lära farfar
rörelserna till Dolly style
😁☺️👍🏼

Besök & Bygget

Kusiner på busigt kul
besök 👍🏼 å full verksamhet
med markarbete på
altanbygget utanför…

.
…så det donades på
till sen fredagstimma.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.